stofkiosken.dk

Kun i kort tid: 33% på vores trøje-klassikere - Spar nu >

Kolofon

Ansvarlig for sidernes indhold:

fabfab GmbH

Repræsentationsberettigede forretningsførere
Dr. Andreas Seifert

Osterbrooksweg 35-45
22869 Schenefeld
Tyskland

HRB 9847 PI
Amtsgericht Pinneberg

USt-ID: DE-284724668

T: +45 (0) 89880279
F: +49 (0)40 - 771 880 61
E-Mail: kundeservice[at]stofkiosken.dk

Onlinetvistbilæggelse

Den Europæiske Kommission offentliggør snart en platform til bilæggelse af online-tvister (OTB):https://webgate.ec.europa.eu/odr/. Vi er ikke forpligtede og ikke parate til at deltage i en procedure indenfor konfliktløsning for et forbrugermæglingsorgan.

Links

På sinderne findes links till forskællige andre internet-sider: Links til andre sider benyder dere på personligt ansvar. Hvis fremmende sider har ulovlige strafbare indhold (f. eks. højerekstremistiske, børnepornografiske, fornærmende eller lignende), distancerer vi os fra dem. Hvis dere finder ulovlige links, ber vi om informasjon, så at vi kan fjerne linken.

Ophavsret

fabfab har med få undtagelser ophavsret til alt billedmateriale og andet materiale på hjemmesiden. Vores leverandører har stillet varebilleder af deres mønsterkollektioner til rådighed. Såfremt du ønsker at benytte indhold eller billeder fra hjemmesiden beder vi om at spørger os først. Vi stiller nærmest altid gerne materiale til rådighed og vi kan også sende dig højopløselige billeder af varerne. "Deep-linking" til varer er tilladt uden forudgående tilladelse.

© konradbak@fotolia.com, © detailblick@fotolia.com, © Light Impression@fotolia.com, © ulucceylani@fotolia.com, © andreas reimann @ fotolia.com, © Light Impression @ fotolia.com

Stofkiosken.dk bruger cookies for at give dig den bedst mulige service. Hvis De surfer videre på siden, accepterer De brug af cookies.