Bestil stofmønstre online » Stofkiosken.dk

Bestil i dag uden forsendelsesomkostninger* - Spar nu >

Stofmønstre

Du har muligheden at bestille stofprøver hos os. Stofprøverne er ca. 8 x 8cm store og her kan du kigge på kvaliteten og farverne.

Hvis du bestiller stofprøverne (indtil maks. 5 styk) enkelt, kræver vi 30 kr. forsendelsesgebyr. Med tilsendelse af stofprøverne får du et gavekort over 30 kr. Gavekortet kan indløses hos en næste bestilling, men du kan ikke betale fakturaen med gavekortet. Dette beløb betales separat fra dig. Hvis du bestiller stoffer og med det samme lægger indtil fem stofprøver i pakken, koster det ingenting.

Husk bare, at stofprøverne sendes til den adresse, som bestilles fra (vi kan ikke sende stofprøver til en postboks eller en anden leveringsadresse).

Du finder vores button ”bestil stofprøve” hos hver artikel (undtagelse er sytilbehør) under vores felt ”i indkøbskurven”. Stofprøverne kan ikke sendes tilbage, beløbet bliver ikke refunderet tilbage.

Bemærk:

Vores stofprøver af læder og mørklægning har kun en størrelse på ca. 4x4cm. Det er ikke anders muligt og vi beder om forståelse.

Stofkiosken.dk bruger cookies for at give dig den bedst mulige service. Hvis De surfer videre på siden, accepterer De brug af cookies.