Betalingsmuligheder

Vi er naturligvis meget opmærksomme på at beskytte dine data. Hele bestillingsprocessen og beskyttelsen af dine data sker via en sikker forbindelse med SSL-kryptering.

Paypal arrow

PayPal er en eBay-virksomhed, der leverer hurtig, sikker og ukompliceret onlinebetaling. Så snart du har en PayPal-konto, kan du betale med din e-mailadresse og din adgangskode.

Denne betalingsmåde kan først anvendes ved en ordreværdi (uden fragtomkostninger) på mindst kr 1.

Klarna arrow

Køb nu. Betal i dit eget tempo. Køb med Klarna giver dig en række fordele. Med en betalingsfrist på 30 dage kan du f.eks. betale, så snart du modtager din ordre.

Sådan gør du:

  • Læg alle de ønskede varer i din indkøbskurv, og vælg "Klarna faktura" som betalingsmetode ved kassen.
  • Klarna sender dig din faktura via e-mail og minder dig om, hvornår det er tid til at betale.
  • Du kan til enhver tid administrere dine ordrer og betalinger i Klarna-appen. Har du ikke din mobiltelefon ved hånden? Så log blot ind på din computer via https://app.klarna.com/login.
  • Hvis du vil returnere varer, kan du markere dine returneringer i Klarna-appen eller online for at sætte fakturaen på pause, indtil returneringerne er blevet behandlet. Din faktura opdateres automatisk, så snart varerne er modtaget og behandlet af os.

Altid på den sikre side:

Klarnas køber-beskyttelsespolitik gælder for alle køb foretaget hos Klarna. Moderne sikkerhedsforanstaltninger beskytter dine oplysninger for at forhindre uautoriserede køb.

For mere information om Klarnas betalingsmuligheder, se de ofte stillede spørgsmål her.

Kreditkort / Dankort arrow

De fleste kreditkort kan anvendes over hele verden. Vi modtager følgende kort i vores shop: 

  • MasterCard 
  • Visa/Dankort 
  • VisaCard 
Indkassering af gæld arrow

Vi benytter Troy som inkassofirma. Troy arbejder ikke blot med høje kvalitetsstandarder. De værdsætter også dig som kunde. Derfor finder kommunikationen sted med en fair kundedialog. For at gøre det endnu nemmere for dig, har du mulighed for at kontakte Troy ad flere kanaler.

Her kan du læse mere om Troy.