Sådan lapper du cowboybukser

Sådan lapper du cowboybukser

Er dine yndlingsjeans revnet i skridtet? Der er ingen grund til at smide dem ud. Syninger kan nemt sys sammen igen og huller kan lappes, uden at det ses. Huller på ben eller knæ skal slet ikke repareres usynligt. Brug flotte labels eller patches eller broder små motiver over hullet. Du kan også gøre hullet i dine jeans til et blikfang med nogle smukke blonder. Giv dine bukser en ny chance og bliv inspireret af vores ideer!

Usynlige lapper

Usynlige lapper

Brug et stykke cowboybuksestof eller en lap og sytråd i en farve, der passer så godt som muligt til bukserne, der skal lappes. Læg lappen bag på hullet, og sy den fast med lige sting fra venstre. Sy derefter selve riften sammen med zigzagsting i flere baner.

Huller med underlagsstof

Huller med underlagsstof

Hullerne i dine cowboybukser bliver til blikfang, hvis du lægger bomulsstof, cowboybuksestof eller blonder på undersiden. Du kan også skabe kreative motiver ud af hullernes form!

Sådan skjuler du huller

Sådan skjuler du huller

Sæt labels eller lapper over hullet på dine cowboybuker, og sy fast. Eller foretrækker du at skjule hullet med flotte broderier med broderigarn?