Sy flaskeposen

Let
Sy flaskeposen

Beskrivelse

Det er hurtigt og nemt at sy en flaskepose! Med denne flaskepose bliver din drikkeflaske optimalt beskyttet i skoletasker, arbejdstasker og under rejser. Med et kreativt plotter-motiv lavet af varmeaktiveret krympefolie kan flaskeposen personliggøres med et par trin og tilpasses til enhver smag.

Udmåling af drikkeflasken
1/9

Udmåling af drikkeflasken

Vælg en flaske, du gerne vil sy en filtpose til og mål den præcist. Vi har brug for højden og omkredsen af flasken.

Skær filten ud
2/9

Skær filten ud

Til hver længde du har målt, tilføjes 2 cm til sømmene. Tegn disse dimensioner på filten og skær derefter filten ud.

Skær filten ud
3/9

Skær filten ud

Tag en pen eller skrædderkridt og træk det rundt om bunden på flasken. Beregn en sømtilføjelse på 1 cm her, og skær bunden ud af filten.

Skær bærestroppen
4/9

Skær bærestroppen

Så du også kan transportere posen. En lille løkke fra bæltet tilføjes. Skær stroppen til den ønskede længde - vores bærestrop har en længde på 20 cm.

Vælg motiv
5/9

Vælg motiv

Nu bliver det kreativt! I Cricut Design Space kan du finde millioner af billeder, motiver eller idéer til at tilpasse din drikkeflaske med Cricut Joy, så du kan skabe et helt unikt og personligt resultat. Vi valgte et bjørnemotiv samt barnets navn, så alle ved, hvem den magiske drikkeflaske tilhører.

Udfyld motivet
6/9

Udfyld motivet

Nu skal du blot skabe det ønskede motiv. Til dette skal du bare følge instruktionerne i Cricut Design Space og indsætte strygefolien. Husk at spejle motiverne når du arbejder med iron-on, så du kan opnå det ønskede resultat bagefter, og navnene bliver ikke stryges på spejlet. Brug pincetten eller prikkenål kan du fjerner de delikate folierester fra dit motiv, før det stryges på.

Stryg motivet på
7/9

Stryg motivet på

Nu bliver det varmt! Med Cricut Press kan du nu placere dit motiv på filten, og trykke det på. Dette vil få dit resultat til at holde længere og være mere slidstærkt.

Sy flaskeposen
8/9

Sy flaskeposen

Nu går vi til symaskinen. Sæt de to korte sider mod hinanden og sy dem sammen i længderne med en 1 cm søm.

Sy flaskeposen
9/9

Sy flaskeposen

Nu bliver tingene lidt vanskeligere, men det er kun en lille del, der er hurtigt lavet. Nu syr du den runde base på med 1 cm søm. Posen er klar! Nu skal du blot sy den lille løkke med en lille søm. For at gøre dette lægger du båndet dobbelt og fastgør det med et par masker på den øverste kant.