Plot filtguirlander

Let
Plot filtguirlander

Beskrivelse

Foråret er lige rundt om hjørnet! Det er også tiden til at bringe foråret INDENFOR! I dag vil vi vise dig, hvordan du nemt kan lave din egen moderne filtguirlande med Cricut! En Cricut er perfekt til masser af kreative projekter såsom tekstil-finish eller syning, men også til DIY-begyndere. Til forårsguirlanden arbejder vi med Cricut Maker, Cricut Joy, og EasyPress Mini for at tilføje de delikate linjer som afsluttende detaljer.

Nødvendige materialer

Hobbyskabeloner
Hobbyskabeloner Lige til at klippe i hånden
Vælg motiver
1/8

Vælg motiver

Vælg to eller tre designs til din guirlande! Vi har valgt disse skærefiler til vores blomst, sommerfugl og hare! Bestem, hvilket motiv, du vil skære fra hvilken filtfarve. Til vores guirlande har vi valgt en sort hare, en lyserød sommerfugl og en grå blomst! Du kan selvfølgelig bruge dine egne yndlingsfarver til din guirlande!

Klip filt
2/8

Klip filt

Når du har uploadet de udvalgte billeder til Design Space, kan du nemt tilføje dem til Lærredet. Ændr størrelsen på billederne til den ønskede størrelse. Vores kanin måler 10 x 11 cm, vores sommerfugl 10 x 8 cm og vores blomst 12 x 11 cm. Du kan også ændre farven på hver form. De behøver ikke at afspejle den nøjagtige farve på din filt, bare sørg for, at alle former, du vil skære fra det samme materiale, har den samme farve.

Placer din filt på FabricGrip-måtten (den lyserøde, som er inkluderet med Maker) og læs den i din maskine. Hvis du har valgt tykkere filt, skal du bruge Deep Point Blade med din Maker, som er perfekt til at skære glat gennem tykkere materialer såsom filt.

Programmet vil nu guide dig trin for trin gennem skæreprocessen.

Tryk motivet ud
3/8

Tryk motivet ud

Så snart Maker er færdig med at skære dine former, vend måtten materialet ned ad og skræl måtten væk fra dit materiale. Du kan nu omhyggeligt skrælle dine former ud, hvilket betyder, at du fjerner noget overskydende materiale, der ikke er en del af din form.

Skær plotterfoloer
4/8

Skær plotterfoloer

For at få vores former poppe frem, brugte vi vores billeder til at skære former fra Iron-On Foil! Vi brugte Cricut Joy, men du kan også fortsætte med at arbejde med din Maker. Bare sørg for at skifte til din Fine Point Blade!

Placer din Iron-On Foil med den skinnende side ned på din Standard Grip-skæremåtte (grønne).

Top tip: Sørg for at spejle dit design, før du skærer, noget du altid skal gøre, når du arbejder med Iron-On!

Når din maskine har skåret designs, skal du forsigtigt skrælle måtten væk fra materialet. Nu kan du skrælle designs fri ved hjælp af dit Weeding-værktøjer. Da linjerne i vores eksempel er delikate, kan tålmodighed og professionelle værktøjer såsom Cricut Weeding-værktøj anbefales.

Læg flexfolie på
5/8

Læg flexfolie på

Tid til at anvende din Iron-On finish på dine filtformer! Tænd din Easy Press Mini på. Den vil bippe, når maskinen er opvarmet op. Når den er varm, skal du placere Iron-On Foil designs på filten med den skinnende side op ad. 

Stryg plotterfolier på
6/8

Stryg plotterfolier på

For at beskytte filten, kan du dække den med bagepapir. Nu flytter du din Easy Press Mini over din Iron-On Foil som angivet i varmeguiden. Vent indtil designet er afkølet, før den beskyttende film fjernes omhyggeligt.

Saml filtguirlander
7/8

Saml filtguirlander

Nu har du alle elementerne til din moderne forårsguirlande! I det sidste trin skal du blot bruge nål og tråd til at sætte elementerne på i den rækkefølge, du ønsker!

Færdig
8/8

Færdig

Vi ønsker dig en masse sjovt håndarbejde og en masse sjov med din nye forårsdekoration! I øvrigt er denne idé blot en af de mange muligheder, du kan lave med Cricut! Med en Cricut smart skæremaskine er der (næsten) ingen grænse for din kreativitet!

Flere instruktioner med filt